situat al cor de Vilanova i la Geltrú, Cal vadó ens ofereix una cuin marinera molt diferent, com ell diu, fa Ranxos mariners. En Vadó, pescador i cuiner a dalt de la barca, va decidir amb la seva família abandonar la dura vida de pescadors, per obrir un petit restaurant, i decobrir com també n'es de dura la vida a terra ferma..........
Els meus plats preferits son els que en Vadó fa diariament, els seus Ranxos. També pots demanar peixos planxa, sempre trets directe dels seus amics i parents pescadors.
Feia anys que no tastava uns popets com a cal vadó, el seu rossejat, la romescada de diferents peixos, i per sorpresa peixos no habituals com la rata, les cananes....
Progressa adequadament: Realment per disfrutar del peix i dels ranxos.....
Necessita millorar: el local, no es molt confortable i nomès de fumadors. La carta de vins, les copes dels vins i caves, i la carta de postres molt escueta.
Preu Pax: menú migdia menys de 18, i carta amb un bon peix ( peça sensera "Santpere" ) i una ampolla de cava Llopart 60 €
dimecres, 18 de novembre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada