dimecres, 18 de novembre del 2009

restaurant CAL XIM

Al petit poble de Sant Pau d'Ordal, subica aquest petit restaurant familiar, famós per la seva carta de vins i servei, i sobretot per el producte que hi fan. D'entrada ensopeguem amb una petita barra de bar que no utilitzen com a tal, tant sols per fer temps per esperar als que arriben tard. Al fons hi veiem la brasa, ánima del restaurant, on podem degustar-hi un reguitzell de productes. D'ambient rústic, molts plats encara son de terrissa, d'altres ja més moderns....Les taules esperan els començals amb la copa riedel d'aigua......

El xató de cal xim, es dels millors que he tastat, les carfoxes son un espectacle i el maridatge que ens propossa el sommelier una delícia, podem seguir amb una truita de botifarra blanca com les d'avans, l'esqueixada de bacallà sempre al punt, el cigrons amb d.o. alta anoia son espectaculars, l'anxova..... i a la brasa, el bacallà, un espectacle, els peus de porc i les galtes sensacionals, el corvall a la brasa, els ous a la brasa, els rovellons, les costelletes de xai, la botifarra negra......... la veritat que paga la pena degustar qualsevol producte a la brasa que governa un dels dos germans.

Necessita millorar: el temps d'espera del servei.( A vegades es lent!! )
La vestimenta del personal, molt informal.

Progressa adequadament: la qualitat del producte i el servei.

preu pax: 50-60 € amb una ampolla de vi negre d'albet i noya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada