Al centre del poble de Sant Martí Sarroca, al costat de Vilafranca del Penedès, hi trobem el restaurant Cal Lluis, un lloc diferent, que nomès obre per les nits, que sempre si menja molt bé i la qualitat del producte mai cau cap avall. Bàsicament hi trobem menges fredes o torrades. Es un lloc un pèl fred, taules de marbre, sostre alt i xibarri quan s'omple, que es quasi sempre.
Gastronomicament, destaco la carta de vins i el servei sempre amb Riedel, però no d'ara, si no de fa molts anys, crec que en aquest aspecte en Lluis ha sigut un pioner. Cal demanar el plat de pernil ( sempre tallat a màquina ) i les torrades sempre homegeneas i tremendes, torrades i no cremades, sempre al punt. També la selecció d'embotits, les anxoves, el foie, i les torrades. En destaco dues: la de pernil amb formatge brie, una delícia al paladar i la de botifarra negra ( o bull o bisbe negre....) amb brie. Espectacular.
Necessita millorar: la fredor del local, sobretot a l'hivern.
Progressa adequadament: la qualitat del producte sempre és alta.
Preu pax: 30-40 amb vi blanc Jané Ventura, Finca els Camps.
dimecres, 18 de novembre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada